Inscripcions al congrés

Vols inscriure’t? Que bé! 🙂

Ja tenim preparat un aperitiu (i primer plat) del programa del congrés. Ho pots consultar a l’apartat del web destinat al programa. I tenim gairebé acabat un formulari perquè puguis preparar la teva itinerari, ens falta només poder confirmar els noms de les persones en les diferents taules de debat i tallers (ens queden molt poquetes ja per tancar;)). T’ho enviarem per correu electrònic i informarem per la web perquè estiguis informada.

Quant als allotjaments, si fos el cas en que necessitis, ja tens informació molt completa en el subapartat de la guia del web corresponent. Consulta-la i benefícate dels descomptes que hem aconseguit per a les congressistes.

Si necessites llogar una bicicleta per als dies del congrés (pots respondre en el formulari per portar un recompte genèric), pots gestionar la reserva a través dels locals que ens han ofert una col·laboració amb un descompte molt important. Visita aquest apartat de la web i reserva el teu bicicleta abans que s’esgotin.

També pots beneficiar de l’acord a què hem arribat amb JCDecaux aquí a València, que gestiona el servei de bicicleta pública. Si vols que et reservem una per a aquests dies, indica-ho responent al correu que t’arribarà després de la inscripció.

I quant em costarà la inscripció? El preu d’aquesta inscripció és de 50 €. Si ets sòcia d’un dels grups de ConBici, sòcia personal de ConBici o de la FPCUB (has d’indicar en el formulari i després enviarem informe als grups per confirmar), el preu de la teva inscripció és de 35 €.

Atenció! Fes-te una foto amb la teva bici i puja-a les xarxes socials amb el hashtag #VlcCiutatAmable i el teu preu d’inscripció al congrés tindrà també la tarifa reduïda de 35 € en lloc dels 50 €. (Envia’ns després un correu a hola@valenciaciutatamable.org perquè relacionem la teva inscripció amb la publicació, porfi 😉 )

Un cop omplis i enviïs el formulari rebràs un correu amb tota la informació necessària per tancar la inscripció. Si us plau, si aquest correu no entra a la teva safata d’entrada, revisa la carpeta de correu brossa. Gràcies!

  Marcats amb asterisc ( * ) els camps obligatoris.

  PREGUNTES GENERALS

  *

  *

  Cognoms (necessari)

  *

  Pertanys a un col·lectiu de ConBici, FPCUB o a alguna altra associació?

  DIA D'ARRIBADA, ALLOTJAMENT I BICI

  *

  Dia d'arribada (respon una única opció):
  Abans de dimecres 16Dimecres 16Dijous 17Divendres 18Dissabte 19

  Mode de desplaçament fins a València i hora aproximada d'arribada a la ciutat:

  *

  Necessites informació sobre "allotjaments amics" del congrés? Per a què nits? (Pots respondre diverses opcions):
  No necessite allotjamentdimecres 16dijous 17divendres 18Dissabte 19

  *

  Vols que facilitem informació sobre serveis de lloguer de bicicletes? (Respon una única opció):
  Sí, necessitaré llogar una.No, portaré la meua pròpia bici.No vaig a fer servir la bici aquests dies. Buscaré alternatives per desplaçar-me.

   

  DINAR

  Els serveis de menjar inclosos en la inscripció del congrés són vegans. És la nostra forma pràctica de rebutjar el especisme i visibilitzar l'explotació animal a l'actualitat.

  També ens agradaria fomentar la sobirania alimentària, els productes ecològics i intentar que el menjar sigui el més local possible. Intentarem ser el més conseqüents d'acord amb aquests valors per reduir la nostra petjada de carboni i aprofitar l'horta valenciana.

  Això sí, per favor, indica'ns si tens alguna al·lèrgia o intolerància que haguem de tenir en compte per al servei del teu menjar:

   

  ALTRES NECESSITATS

  Necessites llar d'infants? (D'un a tres anys). Si és que sí, te contactarem personalment:
  Sí, necessitaré servei de guarderia.No, però gràcies, sou molt boniques 🙂

  Necessites traducció de signes ?:
  Sí, necessitaré traducció de signes.No, gràcies.

   

  OBSERVACIONS I/O SUGGERIMENTS

  Si vols comentar alguna cosa que no et hàgim consultat a la inscripció, per favor, deixa aquí els teus comentaris. Gràcies!

   

  Les dades personals aportades en el formulari seran tractades per l'equip d'organització de València Ciutat Amable en un fitxer responsabilitat d'Acció Ecologista-Agró amb la finalitat de respondre al contacte i l'enviament d'informació relacionada amb el projecte. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant el correu electrònic info@valenciaciutatamable.org.

  Sí, he estat informada dels meus drets i accepto l'enviament de les meves dades.